خانه / اخبار و رویدادها / آمار آثار ارسالی به تفکیک قالب و جغرافیای کشوری

آمار آثار ارسالی به تفکیک قالب و جغرافیای کشوری

در اطلاعیه شماره چهار دبیرخانه جشنواره ملی رسانه های ایران اعلام شد

آمار آثار ارسالی به تفکیک قالب و جغرافیای کشوری

دبیرخانه جشنواره ملی رسانه های ایران در راستای شفافیت و آگاهی اهالی عزیز رسانه ای در اطلاعیه شماره چهار این دبیرخانه آمار آثار ارسالی به این جشنواره را به تفکیک استانی و بخش های مسابقه اعلام کرد.

دبیرخانه جشنواره ملی رسانه های ایران در راستای شفافیت و آگاهی اهالی عزیز رسانه ای در اطلاعیه شماره چهار این دبیرخانه آمار آثار ارسالی به این جشنواره را به تفکیک استانی و بخش های مسابقه اعلام کرد.
در این اطلاعیه آمده است: ضمن تقدیر و تشکر از فعالان حوزه رسانه، روزنامه نگاران، خبرنگاران، و عکاسان و همه عزیزان شاغل در رسانه ها، آمار تفکیکی اثار آرسالی به این جشنواره به شرح زیر است:
در این جشنواره ۶۶۴۵ اثر به دبیرخانه ارسال شد که نسبت به آثار ارسالی به اخرین جشنواره ای که برگزار شد افزایش دو و نیم برابری داشت.
با توجه به اینکه هر فرد می توانست در دو قالب و در هر قالب دو اثر ثبت نماید، این ۶۶۴۵ اثر توسط ۲۶۱۴ شرکت کننده در این جشنواره ثبت شد که به تفکیک استان های کشور، استان تهران با ۲۵۶۷ اثر، بیشترین اثار ارسالی به تفکیک جغرافیایی به این جشنواره را کسب کرد.
بعد از تهران، استان خراسان رضوی با ۴۶۵ اثر، استان اصفهان با ۳۷۴ اثر، استان اذربایجان شرقی با ۲۶۷، استان قم با ۲۲۷ و استان خوزستان خوزستان با ۲۲۳ از لحاظ کمیت فراوانی آثار در جایگاه های بعدی قرار می گیرند.
همه استان های کشور در این جشنواره شرکت کردند و جشنواره مفتخر است از خبرنگاران حرفه ای ساکن مرکز کشور تا خبرنگاران حرفه ای استانی در شهرستان های کم برخوردار در این جشنواره ملی در رقابت حضور دارند.
در رابطه با قالب های جشنواره نیز بخش مسابقه در قالب گزارش با تعاد اثار۱۴۹۳ اثر پرمخاطب ترین بخش جشنواره ملی رسانه های ایران شناخته شد. بعد از بخش گزارش، بخش های سرمقاله و یادداشت با ۱۲۰۱ اثر، مصاحبه با ۷۹۰ اثر، تیتر با ۶۳۱ اثر و خبر با ۳۵۰ اثر به ترتیب جایگاه دوم تا پنجم فراوانی اثر در بخش رسانه های چاپی و برخط را کسب کردند.
همچنین در بخش تولیدات در بستر رسانه های اجتماعی که بخش جدید افزوده شده به این جشنواره است ۴۰۴ اثر توسط فعالان عزیز این حوزه به جشنواره ارسال شد.
در بخش ویژه جشنواره نیز، ۲۱۹ اثر به بخش نقد مصلحانه(جایزه مرحوم دکتر عماد افروغ) ارسال شد، ۱۱۱ اثر به بخش تببین ماهیت اخبار جعلی و همچنین ۱۲۶ اثر به بخش جایزه ویژه خبرنگار تحقیقی و ۶۳ اثر به بخش جایزه ویژه انسان رسانه به دبیرخانه جشنواره ملی رسانه های ایران ارسال شد.

لازم به ذکر است همه این آثار در گستردگی طیف های مختلف سیاسی و فرهنگی ارسال شد و بسیاری از رسانه با سلایق گوناگون در این جشنواره وارد رقابت شدند.

با توجه به اتمام مهلت ارسال اثار، بخش داوری این جشنواره به منظور ارزیابی دقیق و عادلانه آثار، شروع به کار کرده است.

درباره‌ی خانه کتاب کُردی

همچنین ببینید

کارگاه آموزش بازیگری و کارگردانی استاد سیروس همتی امروز در سنندج برگزار شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *