افتخار این است که بزرگترین اجتماعات ایران حول موضوع کتاب شکل میگیرد
رئیس سيوچهارمين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران در دیدار با طلاب «جامعه المصطفي العالميه» مطرح کرد: باعث افتخار ماست كه چنين بلوغي در جامعه شيعه ايران وجود دارد و بزرگترين اجتماع، حول موضوع كتاب، بدون دعوت يا گزينش خاصي شكل ميگيرد.
به گزارش خانه کتاب کردی به نقل از ستاد خبري سيوچهارمين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران، ياسر احمدوند؛ رئیس سيوچهارمين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران و معاون امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در هفتمين روز برگزاري نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران سهشنبه (بیستوششم اردیبهشتماه۱۴۰۲) ميزبان جمعي از طلاب «جامعه المصطفي العالميه» قم بود.
در اين نشست شبير نعيم، يكي از طلبههاي پاكستاني گفت: ملتي كه با كتاب ارتباط دارد، هم پيشرفت ميكند و هم توانش براي ايستادگي در مقابل دشمنان افزايش مييابد. برگزاري نمايشگاه كتاب يكي از رويدادهايي است كه به واسطه آن ميتوان رشد علوم مختلف در يك كشور را سنجيد و ايران اين فرصت را براي خود مهيا كرده است.
او با اشاره به سابقه برگزاري اين نمايشگاه در ۳۴ دوره افزود: چنين نمايشگاهي در كشورهايي مانند تركيه، عربستان و امارات هم برگزار ميشود اما حمايت در اين سطح وجود ندارد. حمايت و بازديد مقام معظم رهبري(مدظلهالعالی) و ديگر مسئولان از نمايشگاه كتاب در ايران باعث ميشود مردم نيز به اين سمت سوق داده شوند.
امتياز حسين از كشور هندوستان نیز در ادامه گفت: مردم هندوستان و پاكستان، فرهنگ، مردم و كتابهاي ايران را دوست دارند و افرادي كه در كشمير زندگی میکنند، علاقهمندند از كتابهاي فارسي استفاده كنند.
وي خواستار حضور ناشران ايراني در نمايشگاه بينالمللي هندوستان شد تا فرصت استفاده و دسترسي از اين منابع براي طلاب و علاقهمندان در كشمير مهيا شود.
در اين ديدار سيدعبدالله عنداه از كشور ساحل عاج از مسئولان برگزاري نمايشگاه كتاب تشكر كرد و گفت: عالم شدن بدون كتاب امكانپذير نيست و با توجه به اينكه ما به كتابهاي زيادي نياز داريم، اميدواريم تسهيلاتي براي خريد كتاب طلاب در اين نمايشگاه فراهم شود.
ياسر احمدوند نیز در این دیدار ضمن عرض تسليت شهادت امام صادق(ع) از مسئولان جامعه المصطفي براي حضور طلاب در نمايشگاه كتاب تهران تشكر كرد و خطاب به طلاب كشورهاي مختلف گفت: ايران خانه شماست و نمايشگاه كتاب به همه شما و مسلمين جهان تعلق دارد. ما نيز علاقهمنديم از ظرفيتهايي كه در جامعه المصطفي وجود دارد بهرهببريم و تلاش ميكنيم تسهيلاتي براي استفاده بيشتر از اين نمايشگاه مهيا كنيم.
وي ادامه داد: رويدادي مثل نمايشگاه كتاب كه خانوادهها را حول موضوع كتاب جمع كند در كشورهاي ديگر كمنظير است. مردم ميتوانستند روز تعطيلشان را به طريق ديگري استفاده كنند اما در اينجا حاضر شدند و براي كتاب هزينه ميكنند. اين رويداد افتخاري براي پيروان مكتب جعفري است.
یاسر احمدوند اشاره به اینکه امیدوارم علاقهمندي به كتاب تبديل به كتابخواني و استفاده بيشتر از كتاب شود و در پایان گفت: باعث افتخار ماست كه چنين بلوغي در جامعه شيعه ايران وجود دارد و بزرگترين اجتماع، حول موضوع كتاب، بدون دعوت يا گزينش خاصي شكل ميگيرد.
سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از ۲۰ اردیبهشت آغاز به کار کرده و تا ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ در مصلای امام خمینی (ره) و همزمان به صورت مجازی در ketab.ir ادامه دارد.