مقامات ایرانی به رفتار غیرفرهنگی مسئولان نمایشگاه کتاب فرانکفورت اعتراض کنند
عضو هیات امنای موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، تاکید کرد: اینکه در مواجه با چنین کارهایی درگذشته چه کردیم، موجب شده بهاصطلاح جری بشوند و تصور کنند که هرکاری میتوانند انجام دهند.
پرویز با یادآوری خاطرهای از دوران تصدی پست معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: حدود ۱۵ سال قبل، مسئول خاورمیانه نمایشگاه فرانکفورت، طی سالهای مختلف میهمان ایران بود؛ هزینههایشان را پرداخت میکردیم، غرفهای هم در نمایشگاه داشتند؛ اما اعتقاد داشتم و اعلام کردم، نباید چنین باشد؛ هررفتاری باید از سوی مقابل هم انجام شود؛ بهعبارت دیگر اگر قرار است میهمان باشند، به تعداد مهمانان، باید در نمایشگاه آنها نیرو داشته باشیم و برابر آنها غرفه رایگان در اختیار ایران بگذارند.
وی افزود: این رویکرد، موجب شد از دورههای آتی با هزینه خودشان به ایران سفر کنند اساساً حضور در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران برای آنها ارزشمند بود. فکر میکنم، رفتار عزتمندانه مسئولان در مواردی که اتفاقهایی از این دست رخ میدهد، خیلی مهم است.
این چهره فرهنگی با تاکید بر اهمیت حضور فعالان حوزه نشر در نمایشگاههای بینالمللی کتاب گفت: با وجود اینکه حضورمان در بسیاری از نمایشگاههای بینالمللی خارج کشور مهم است، اما باید تلاش کنیم با برنامه و صحیح در این نمایشگاهها حاضر شویم، افزود: نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران نیز یک نمایشگاه بزرگ و مهم است و بسیاری از فعالان حوزه نشر، علاقهمند به حضور در بزرگترین رویداد فرهنگی ایران و برقراری ارتباط با مولفان و ناشران کشورمان هستند.