رسانههای جدار مرزی کشور، حمایت ویژه میشوند
فرشاد مهدیپور در نشست صمیمانه با مدیران رسانههای مکتوب، پایگاههای خبری و اعضای هیئتمدیره خانه مطبوعات و رسانههای خراسان شمالی که بهمنظور طرح و بررسی مشکلات و موانع پیش روی رسانهها در محل ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی برگزار شد، ضمن اشاره به سیاستهای حمایتی از رسانهها گفت: با برگزاری جشنوارههای منطقهای و استانی میتوان موجبات حرکت، رشد و شکوفایی رسانههای این استان را بیش از پیش فراهم کرد.
وی در خصوص فعالیت رسانههای بدون مجوز اظهار کرد: این آسیب تنها به خراسان شمالی ختم نمیشود، بلکه در سراسر کشور وجود دارد و به موقعیت رسانههای مجوزدار ضربه میزند.
وی در همین رابطه افزود: این مطالبه باید از طریق خود رسانههای مجوزدار صورت بگیرد تا با استفاده از ابزار قانونی موجود با رسانههایی که فاقد مجوز هستند برخورد لازم صورت گیرد.
مهدیپور همچنین با تاکید بر امنیت شغلی خبرنگاران، این موضوع را بهعنوان یک مطالبه از مدیران رسانههای استان عنوان و اظهار کرد: مدیران رسانهها باید ضمن تامین مالی، همکاران رسانهای خود را بیمه کنند و در این صورت است که از مزایای یارانهای برخوردار خواهد شد.
وی همچنین بر لزوم حمایتهای کمی و کیفی از فعالیتهای رسانهای تاکید کرد و گفت: چنانچه امنیت شغلی خبرنگاران حفظ نشود، صندوق هنر برای این موضوع فعال شده تا خبرنگاران حمایتهای لازم را از این صندوق دریافت کنند.
مهدیپور ضمن اعلام آمادگی این معاونت در حمایت ویژه از رسانههای جدار مرزی کشور گفت: همه رسانههای استانهای جدار مرزی، بهخصوص رسانههایی که در موضوع جنگ نرم فعالانه حرکت میکنند، حمایت ویژه خواهند شد.
معاون مطبوعاتی به موضوع آموزش عمومی و حرفهای خبرنگاران و لزوم ارتقای سواد رسانهای در استانها اشاره و اظهار کرد: آموزش مستمر عمومی و تخصصی خبرنگاران از جمله وظایف و اولویتهای مدنظر است و قطعا از دورههای آموزشی استانی حمایتهای لازم صورت میگیرد.
وی همچنین فعالیت پایگاههای خبری دارای مجوز در استان خراسان شمالی را بیش از میانگین کشوری عنوان کرد و با بیان اینکه وجود پایگاههای خبری پرشمار، یک مزیت مهم برای این استان است، گفت: پایگاههای خبری نیز همانند رسانههای مکتوب مشمول یارانه آگهیهای دولتی میشوند.