خانه / اخبار و رویدادها / خودکفایی در تولید کاغذ اولویت دولت است

خودکفایی در تولید کاغذ اولویت دولت است

خودکفایی در تولید کاغذ اولویت دولت است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: از مهمترین اولویت‌ها دولت که در دستور کار بوده، خودکفائی در صنعت نشر و تولید کاغذ است. تلاش‌مان این است تا پایان سال ۱۴۰۱ تا ۸۰ درصد به خودکفائی در حوزه کاغذ برسیم.
.
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، آئین اختتامیه سی‌ونهمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران و بیست‌و‌نهمین دوره جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، امروز‌(سه‌شنبه ۲۴ اسفندماه ۱۴۰۰) با حضور سید‌ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، علیرضا مختارپور، رئیس مرکز اسناد و کتابخانه ملی ایران، جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و اهالی فرهنگ در تالار وحدت برگزار شد.

اسماعیلی در این آئین بیان کرد: دولت مردمی از ابتدا با وجود این‌که حوزه مطالبات مردم و مشکلات اقتصادی و معیشتی ایجاب می‌کرد که فضای دولت معطوف به حل این مشکلات شود، تلاش کرد تا پابه‌پای اقتصاد به فرهنگ و هنر هم توجه جدی شود و ار ابتدای دولت در این حوزه شاهد ارتقاء و تلاش چشمگیر در این حوزه هستیم.

وی ادامه داد: برای حوزه کتاب، فعالیت‌های متنوعی مدنظر قرار گرفته است که تلاش برای خود‌کفایی در صنعت نشر و تولید کاغذ در اولویت قرار دارد. تلاش‌مان این است تا پایان سال ۱۴۰۱ تا ۸۰ درصد به خودکفائی در حوزه کاغذ برسیم. تلاش می‌کنیم همه کارهایی را که برای تولید ارزان نیاز است، انجام دهیم.

اسماعیلی در بخش دیگری از سخنانش گفت: با وجود شیوع کرونا، کار بزرگی که دولت مردمی انجام داد، تلاش برای تعطیل نشدن برنامه‌های فرهنگی بود. در این مدت، دو دوره نمایشگاه مجازی کتاب تهران برگزار شد که در دوره دوم یک‌میلیون و ۳۳۱ هزار نسخه کتاب فروخته شد و این کتاب‌ها به‌صورت رایگان به ۲۹۷۵ روستا و ۱۲۶۵ شهر ارسال شدند که اتفاقی کم‌نظیر بوده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: با تمهیدی که در ستاد ملی مبارزه با کرونا دیده شده، ان‌شاءالله نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در سال ۱۴۰۱ به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به سه فعالیت‌ مهم فرهنگی دولت سیزدهم، گفت: در این چندماهه که از فعالیت دولت مردمی می‌گذرد، شاهد برگزاری جایزه ادبی جلال آل احمد و جشنواره شعر فجر بودیم و این سومین رویداد مهم فرهنگی است که با دقت و جدیت فراوان و داوری‌های علمی انجام شد.

 منبع: خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)

درباره‌ی خانه کتاب کُردی

همچنین ببینید

دیوانی مەولود ئۆغۆز (لیریکا بەربانگ) بڵاوکرایەوە

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *