خانه / اخبار و رویدادها / کردستان ششمین استان پرفروش در طرح زمستانه کتاب ۹۹ شد

کردستان ششمین استان پرفروش در طرح زمستانه کتاب ۹۹ شد

کردستان ششمین استان پرفروش در طرح زمستانه کتاب ۹۹ شد

به گزارش روابط عمومی فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، عبیدالله رستمی در گفت و گوی مجازی با خبرنگاران مطبوعات و رسانه های استان با اشاره به اینکه طرح زمستانه کتاب از ۹ تا ۱۶ اسفندماه برگزار شد، اظهار داشت: کردستان جزو ۱۰ استان پرفروش از نظر مبلغ فروش در سطح کشور در این طرح است.

وی با اشاره به اینکه ششمین استان از نظر مبلغ فروش کتاب در این طرح هستیم، اضافه کرد: در این طرح ۱۲ هزار و ۶۴۸ جلد کتاب به ارزش یک میلیارد و یکصد و نود و هفت میلیون تومان در استان طی ۷ روز به فروش رفت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان ضمن اشاره به اینکه کتابفروشی ها ویترین ناشران هستند و باید به آنها اهمیت داده شود, گفت: معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به منظور رونق بخشیدن به بازار کتاب و ترویج کتابخوانی، تسهیلاتی را در قالب یارانه خرید کتاب از طریق کتابفروشی‌های سراسر کشور، به طور مستقیم به خریداران کتاب پرداخت می‌کند.

رستمی افزود: در طرح زمستانه کتاب امسال از کردستان ۵۲ کتابفروشی از سراسر استان شرکت کردند, در این طرح‌های فصلی کتابفروشی‌هایی که شرایط لازم را داشته باشند، پس از ثبت نام، می‌توانند کتاب‌های خود را که با شرایط تعیین شده مطابقت دارند به خریداران بفروشند سپس موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران به نمایندگی از طرف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مبلغ یارانه خرید کتاب را به کتابفروشی‎ها پرداخت خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه از تعداد ۵۲ کتابفروشی شرکت کننده در طرح, ۱۲ کتابفروشی در شهرستان های استان و ۴۰ کتابفروشی در مرکز استان به مدت ۷ روز در این طرح شرکت کردند، اظهار داشت: در این طرح به ازای هر نفر با ارائه کدملی تا سقف ۲۰۰ هزار تومان کتاب‌ با تخفیف ۲۵درصد به متقاضیان عرضه شد.
وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از سال ۱۳۹۴ برای هدفمندکردن یارانه نشر و تخصیص آن به مصرف‌کننده، طرح‌های فصلی فروش کتاب را آغاز کرد، در قالب این طرح‌ها کتابفروشی ها می‌توانند به خریداران تخفیف دهند و مبلغ تخفیف داده شده را بعداً از این وزارتخانه دریافت کنند.

طرح زمستانه کتاب از سوی خانه کتاب و ادبیات ایران به عنوان مجری، برای حمایت از کتابفروشان و چرخه نشر تا ۲۵درصد تخفیف برای مخاطبان در نظر گرفته بود.

درباره‌ی خانه کتاب کُردی

همچنین ببینید

دیوانی مەولود ئۆغۆز (لیریکا بەربانگ) بڵاوکرایەوە

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *