خانه / اخبار و رویدادها / نیازمند فتوت‌نامه خبرنگاری هستیم

نیازمند فتوت‌نامه خبرنگاری هستیم

نیازمند فتوت‌نامه خبرنگاری هستیم

به گزارش خانه کتاب کردی به نقل از روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، علی رمضانی با صدور پیامی روز خبرنگار را تبریک گفت. متن این پیام به شرح زیر است:

 

«جناب سلطان العلما بهاءولد در «معارف» خود سخنی نغز را به بدین شرح بیان کرده که: «صراط مستقیم آن است که الله وجه حکمت و عبادت خود را به روح من بنماید و روحِ مرا میل به روش انبیا علیهم السّلام دهد؛ و الله به هر وجهی مرا چفساینده (چسبانیده شده) است به آن که خلق را راه نمایم، آن حکمت را او داند و آن را سبب سعادت ما گردانیده است و الله اعلم.»

 

این سخن از جمله سخنانی است که به قول غربی‌ها ما را به لایف استایل یا سبک زندگی رهنمون می‌سازد. مسلمان باید وجه حکمت و عبادت حق تبارک و تعالی را دریابد و این نعمتی است که خداوند به پیروان صراط مستقیم می‌دهد و صراط مستقیم همان روش انبیای الهی است. توصیه به صراط مستقیم بهترین توصیه‌ای است که همه بندگان خدا می‌توانند به همدیگر بکنند. اما یکی از مهمترین حرفه‌هایی که در شناساندن این صراط مستقیم در جامعه نقش دارند و اثرگذارند، خبرنگاران شریف هستند. اکنون در جهان رسانه حرف اول را می‌زند و این رسانه‌ها و اصحاب رسانه هستند که در سبک زندگی عامه مردم و توده‌های جامعه موثرند به شرطی که خود کنه وجه حکمت و عبادت حق تبارک و تعالی را دریافته باشند.

 

اکنون بجاست که سخن دیگر عارف بزرگ تاریخ تمدن ایران زمین را بیان کنم که فرمود: «بنده نرسد به مقام حقیقت، تا آنچ خداوند – عز و جل – از قرب خویش به محمد(ص) داد و از مناجات خویش به موسی و از خلت خویش به ابراهیم و از عزت خویش به عیسی  – علیهم السلام – بیابد.» 

 

ما در تمدن گذشته خود برای انواع مشاغل و حرف فتوت‌نامه‌هایی داشتیم که ذات غیرتکنیکال مشاغل و وجه معنوی آن را روایت می‌کردند. رسیدن به مقام حقیقت در حرفه محترم خبرنگاری نیازمند فتوت و رسیدن به مقام فتوت است. شاید نیاز باشد که بر اساس زبان فعلی جامعه و با مراجعه به متون فقهی و حکمی‌مان فتوت‌نامه خبرنگاری را بنویسیم که جای خالی آن به شدت حس می‌شود. روز خبرنگار را به تمامی خبرنگاران محترم به ویژه خبرنگاران عزیز حوزه کتاب، ادبیات و نشر تبریک عرض می‌کنم و رسیدن به مقام حقیقت را برای آن عزیزان و خویش آرزومندم.

 

علی رمضانی
مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران»

درباره‌ی خانه کتاب کُردی

همچنین ببینید

سێ وتار دەربارەی ئەدەبیاتی كوردی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *